Leeg

Fotokaders voor één Enkele Foto

Hier vind je heel wat klassieke fotokaders of kaders voor één enkele foto. De formaten variëren van 10x15cm tot 70x100cm met daarbij ook heel wat vierkante fotokaders en grote kaders. Elke fotokader komt met of zonder passe-partout. Kies hieronder de perfecte fotokader.
per pagina
Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende pagina

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende pagina

Van hoog naar laag sorteren

fotokader onlineEen Fotokader Online Kopen

Bij Acaza vind je klassieke fotokaders in alle materialen. Dus zowel kaders in hout, aluminium en kunststof. Voor wie liever geen omlijsting wenst rond zijn foto, afbeelding of poster, kan ook opteren voor één van onze randloze fotokaders. Gegarandeerd vind je bij ons dus een fotokader die je bevalt.

Ben je op zoek naar een manier om je certificaten of diploma's in te kaderen, dan vind je hierboven zeker een fotokader in formaat A4 of A3. Maar ook voor een fotomuur lenen onze fotokaders zich uitstekend. Combineer met verschillende kaders of formaten en geef je interieur vorm met je leukste herinneringen.

Grote Fotokaders

Zowel in kunststof als aluminium vind je bij ons grote fotokaders terug. Deze vind je in het populaire formaat 50x75cm en gaan tot 70x100cm. Maar ook vierkante kaders vind je bij Acaza. Ben je eerder op zoek naar een kadertje voor op een bureau of dressoir, dan moet je even een kijkje nemen bij de portretkaders. Daar vind je acryl frames en zilveren fotokaders die perfect geschikbt zijn om portretfoto's in te plaatsen.