• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Hoezo sfeer is iets voor binnenruimte? De Solar buitenlampen denken hier anders over! Plaats de lamp rechtstreeks in de grond of kies voor de bevestiging op het multifunctionele grondanker, aan u de keuze!

Makkelijk te plaatsen
Vaststaand en stevig is het sfeerlichtje zeker, maar permanent hoeft het allerminst te zijn. U kan de lamp makkelijk bevestigen, maar ook verwijderen kost nauwelijks moeite. Zo kan u zelf kiezen waar de sfeerverlichting komt en wanneer die er komt. Ook voor onderhoudsactiviteiten in uw tuin, zoals sproeien bijvoorbeeld, is deze methode erg handig.

Vooruitstrevend
Een lamp vervult de functie als brenger van licht, maar deze Solar lamp is uiteraard veel meer dan dat. De duurzaamheid spat er als het ware van af, het buitenlicht zorgt steeds voor de energie die de lamp nodig heeft!
Esthetisch fraai
Lampen brengen niet al te snel een decoratieve meerwaarde, maar dit uniek stuk weet toch aardig zijn plan te trekken. Een smalle diameter van 8 cm, een hoogte van 41 cm en de vervaardiging in roestvrij staal maken van deze lamp een trendy object! Kortom, overdag decoratief en allerminst een storende factor, 's avonds een echte meerwaarde !
Twee-in-één 
Multifunctioneel is het sleutelwoord bij de reeks producten van GARD & ROCK. Ook bij deze buitenlamp is dat niet anders. Allereerst bent u vrij qua bevestiging, geen enkel terrein is voor deze lamp onhaalbaar. Daarnaast is de Solar lichtbron ook multifunctioneel! Haal het lampgedeelte uit het onderste compartiment en neem de lichtbron zelf mee naar pakweg uw buitentafel. Super handig, niet? 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto0.700000
MaterialenRoestvrij staal
Garantie2 Jaar
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)50
Diepte (cm)11
Breedte (cm)11
Barcode5400943092905
KleurZilvergrijs
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Gard & Rock Solar buitenlamp roestvrij staal
Uw waardering

Gard & Rock Solar buitenlamp roestvrij staal

€ 44,90
Kleur Zilvergrijs
In afwachting van bevoorrading
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 09 298 04 17

  • 100% veilig betalen

  • Gratis levering vanaf €20

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon