Omschrijving

Van uw tuin een sportveld maken? Met de innovatieve uitschuifbare palen van Gard & Rock is dit kinderspel! Bevestig deze op het grondanker en geniet van de brede toepassingsmogelijkheden van deze set aluminiumpalen.

Vrij aan te passen

De voornaamste sterkte van dit systeem is uiteraard de multifunctionaliteit. Pas aan waar nodig en creëer zo ten allen tijde een gepast speelveld. Wissel af tussen verschillende disciplines en laat kinderen deelnemen, dit flexibel systeem is er immers voor ontworpen!
Bevestiging op de verankering
Zoals wel meer producten van GARD & ROCK is de veelzijdigheid van de verankering ook mooi meegenomen. Dit product sluit immers aan op de basis verankering, bijgevolg kan u alle terreinen veroveren. Speel zo uw favoriete sport op uw eigen ondergrond! Over het gebruik hoeft u zich evenmin zorgen te maken, klik op de knoppen bij het breder gedeelte van dit systeem en beslis of u het systeem wil aanpassen of misschien wil inruilen voor een ander tuinaccessoire. Licht en ultrahandig, dat zijn de codewoorden!
Met net en bijbehorende tas, zonder grondanker
Kies voor de multifunctionele sportsetting en krijg er het prachtige net bijgeleverd. Met een lengte van 5 meter en een hoogte van zestig centimeter is het net geschikt voor sporten zoals badminton, tennis, volleybal enz. Erg handig is ook het bevestigingskoordje dat ongeveer één meter uitschuifbaar is. Bijgevolg ligt het formaat van uw terrein tussen de 5.1 en 6.8 m.

Oog voor kwaliteit
Tot slot moet de aandacht nog gevestigd worden op kwaliteit en duurzaamheid. Een innovatief systeem is één iets, maar zonder kwaliteit kom je niet ver. In feite rekent dit product op een aluminium vervaardiging met RVS schroeven en kwalitatief hoogstaande en UV-bestendige plastieken verbredingen op verschillende hoogtes.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto4.600000
MaterialenAluminium
Garantie2 Jaar
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)200
Diepte (cm)10
Breedte (cm)600
CollectieGard & Rock
Barcode5400943096668
KleurZilvergrijs
Reviews
Schrijf uw review
U plaatst een review over:Gard & Rock - uitschuifbare palen - multisport - met net - zilvergrijs
Uw waardering

Gard & Rock - uitschuifbare palen - multisport - met net - zilvergrijs

€ 219,99
Kleur Zilvergrijs
In afwachting van bevoorrading
Met gratis thuislevering
  • Vragen? Bel ons 09 298 04 17

  • 100% veilig betalen

  • Gratis levering vanaf €20

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.