Muurdecoratie

76

Kader uw foto's en truitjes in

Wellicht ziet u dat wij bij Acaza een groot assortiment aan kaders hebben, of het nu fotokaders, verzamelkaders voor het truitje van uw favoriete speler of klinkkaders zijn, we hebben het allemaal. Onze kaders zijn van kwaliteit en bestaan in alle vormen en maten. We beschikken over aluminium kaders, houten kaders en kunststoffen kaders. We hebben zowel kaders in glas als in plexiglas. Neem dus zeker een kijkje en hopelijk vindt u wat u zoekt!


Decoreer uw woning met behulp van wandplanken

Toch eerder op zoek naar een wandplank? Geen paniek, ook dat hebben we in huis. Van simpele vlakke wandplanken tot kubusvormige wandplanken. Veel van onze artikelen komen in set en vaak zijn deze in verschillende maten, om het aantrekkelijker te maken.


Whiteboards groot en klein

We bieden ook een aantal magnetische whiteboards aan in drie verschillende groottes. U kan dit gebruiken op het werk of thuis. Maar het hoeft niet altijd serieus te blijven, ook kinderen kunnen dit gebruiken en ze vinden het nog leuk ook.


Renovatievlies en magneetbehang geschikt voor alle muren

Bent u aan het renoveren en nog op zoek naar renovatievlies? Acaza heeft verschillende artikels die u kunnen helpen. U kunt deze apart kopen of in stuks.
Als u een muur wil magnetiseren, kan u wellicht ons magneetbehang gebruiken. Deze is van goede kwaliteit aan een betaalbare prijs.


Bescherm uw posters met een poster snap

Ten slotte bieden wij ook poster ophangsystemen aan in verschillende maten .Als u niet meer wilt dat uw poster kreukt of krult en zo beschadigd raakt, hang deze dan uit met een van onze posterhanger. Zonder veel moeite hangt uw favoriete poster of gloednieuw affiche nu in de kijker.